fbpx

Plugga direkt efter gymnasiet

Är du sugen på att plugga vidare efter gymnasiet för att nå ditt karriärmål eller helt enkelt för att lära dig mer om något ämne som du är intresserad av? Det finns flera olika vägar att gå för att hitta en utbildning som passar dig. Här kommer några förslag!

Om du precis har slutat på gymnasiet eller om du snart tar studenten är det kanske många tankar om framtiden som snurrar i huvudet. Plugga direkt efter gymnasiet, jobba, resa eller kanske något helt annat? Om du känner att du vill fortsätta plugga, så kanske distansstudier är ett bra alternativ? Du kan studera precis var och när du vill – oavsett om du sitter hemma eller är på resande fot så har du möjlighet att plugga och skaffa dig en utbildning samtidigt. Väljer du en distansutbildning skulle du ju dessutom kunna plugga vid sidan om ett jobb där du tjänar pengar och skaffar dig arbetslivserfarenhet under tiden. 

 

Plugga direkt efter gymnasiet – mer frihet och flexibilitet 

Distansinstitutet erbjuder många olika utbildningar där du kan studera till exempelvis kommunikatör, HR-specialist, inredare eller samtalscoach. Valet är ditt och friheten och flexibiliteten är enorm. I samma stund som du köper din utbildning kan du sätta igång att plugga. Du behöver inte anpassa dig efter ett visst datum eller vänta på att en termin ska dra igång. Du betalar din utbildning snabbt och enkelt via Klarna om du önskar det. Distansinstitutets utbildningar är inte är CSN-berättigade, och är därför perfekta att kombinera med ett jobb – du behöver inte fundera på fribelopp eller andra liknande regler.

 

Om du känner att du vill plugga direkt efter gymnasiet så är det bara att spana in våra distansutbildningar, förhoppningsvis hittar du en utbildning som passar just dig! 

Bläddra också gärna bland våra artiklar om du vill ha fler studietips. Kanske behöver du fräscha upp din studieteknik, till exempel?

Dela artikeln:

Nyfiken på distansstudier?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.