fbpx

Distansutbildning.

Var du vill, när du vill.

Nyfiken på distansutbildning?

Se video

Distansutbildning

Distansutbildning inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar Distansinstitutet utbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

Studera på dina villkor. När du vill, var du vill.

Distansutbildning

Utbildning på distans är ett effektivt sätt att kunna vidareutbilda dig medan du arbetar eller skaffa dig en ny karriär. Du kan välja mellan flera olika typer av distansutbildningar som ger dig en trygg och konkurrenskraftig start eller fortsättning vidare på ditt yrkesliv när du läst färdigt.

Värderas distansutbildning lika högt som klassrumsutbildning?

Ja, utan tvekan. För det första har distansutbildning funnits i Sverige i över 100 år. Samtidigt har arbetsgivare idag en djupare förståelse för vad som krävs att studera på distans. Efter avslutade studier får du ett diplom som är ett giltigt bevis på att du har slutfört din utbildning och även visar vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan avslutningsvis även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få ett certifikat. Arbetsprovet består av antingen praktik eller caseuppgift.

Studietakt – Helfart, halvfart eller kvartsfart?

Du väljer studietakten själv under tiden du pluggar! Alla yrkesutbildningar är helt på distans och 100% webbaserade. Det innebär att du aldrig har klassrumsträffar eller grupparbeten medan du studerar. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och du kan därefter logga in och påbörja dina studier inom några minuter. 

Hur fungerar distansstudier?

Allt utbildningsmaterial har tagits fram exklusivt i samarbete med experter från näringslivet och finns tillgängligt för dig i en digital lärplattform under tiden du studerar. Du arbetar dig igenom utbildningen moment för moment när det passar dig och när du så småningom behöver hjälp eller stöd så finns vi här för dig.

Vill du veta mer om hur distansutbildning fungerar? 

Så går det till Här kan du läsa vidare om inlärningsmetodik och diplom/certifikat etc. 

Vanliga frågor Här hittar du de vanligaste frågorna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta det du söker där kan du därefter höra av dig till kundservice.

Recensioner

4.5 911 st
Hanna N, Arvidsjaur
“Mycket bra upplägg! Duktig lärare och intressanta föreläsningar, lagom långa. Perfekt att kunna gå tillbaka och se allt igen.”
Diellor O, Malmö
“Allting gick som de önskades , lärorikt, enkelt att förstå. Bra sammanfattad!”
Tatjana M, Eskilstuna
“Den utbildningen på distans var upplagd för inlärning.”
Emelie H, Vännäsby
“En väl utformad utbildning med bästa upplägget. Det har gått fint att kombinera studierna med arbete samtidigt. ”
Susan B, Kista
“Svårt med arbetsrätt men har fått mycket bra material från DI som jag kommer att ha nytta av :) Nils är uppdaterad och erfaren föreläsare, känns bra med "nytänk" också!”
Johan L, Märsta
“Utbildningen passade mig och mitt sätt finfint, i det ingår strukturen på utbildningen.”
Josefine H, Trollhättan
“Utbildningen har gett mig precis det jag sökte och lite mer. Utbildningen har gett mig möjlighet att utforska och vidareutvecklas både som person och i mitt karriärsval. Tipp topp!”
Michelle B, Göteborg
“I mitt arbete som lärare så handlar mitt arbete lika mycket om att utveckla elevers kunskaper inom ett ämne, som att utveckla deras förmågor, deras självförtroende och deras syn på sig själva. Jag har arbetat coachande i min roll, men nu efter denna utbildning så har jag så många fler verktyg att använda. Jag ser också att jag kommer börja arbeta som coach utanför min lärarroll. Jag har av denna utbildning blivit inspirerad, fått ny kunskap och lust att hjälpa ännu fler mot sina mål! Ett stort plus är att utbildningen skett online, och i sin egen takt! Jag rekommenderar starkt denna utbildning!”