fbpx

Distansutbildning
på dina villkor.

När du vill, var du vill.

Alla distansutbildningar

Så fungerar det
Så fungerar det
Se video

Distansinstitutet på 1 minut

Distansutbildning inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar Distansinstitutet utbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

Studera på dina villkor. När du vill, var du vill.

Distansutbildning

Utbildning på distans är ett effektivt sätt att kunna vidareutbilda sig eller skaffa en ny karriär. Distansinstitutet erbjuder flera olika typer av distansutbildningar som ger dig en trygg och konkurrenskraftig start eller fortsättning på ditt yrkesliv.

Hur fungerar Distansinstitutets distansutbildningar?

Allt utbildningsmaterial är exklusivt framtaget för Distansinstitutets utbildningar i samarbete med experter från näringslivet och finns tillgängligt för dig i en digital lärplattform. Du arbetar dig igenom moment för moment när det passar dig och när du behöver hjälp eller stöd så finns vi här för dig.

Studera på heltid eller deltid?

Du väljer studietakt själv! Distansinstitutet erbjuder endast distansutbildningar online och utbildningarna är helt webbaserade. Det innebär att du aldrig har klassrumsträffar eller grupparbeten. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och kan logga in och påbörja dina studier inom några minuter. 

Värderas distansutbildning lika högt som klassrumsutbildning?

Ja, utan tvekan. Utbildning på distans har funnits i Sverige i över 100 år. Efter avslutade studier får du ett diplom som är ett giltigt bevis på att du har slutfört din utbildning och även visar vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få Distansinstitutets certifikat. Arbetsprovet består av antingen praktik eller caseuppgift.

Vill du veta mer om hur distansutbildningar fungerar? 

Så går det till Här kan du läsa mer om inlärningsmetodik och diplom/certifikat etc. 

Vanliga frågor Här hittar du de vanligaste frågorna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta det du söker är du hjärtligt välkommen att höra av dig till kundservice.

Nyfiken på distansutbildning?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få koll på Distansinstitutet.

Recensioner

Matilda R, Uppsala
“Jag tyckte allt var lätt att förstå och bra planerat! Underbart att plugga precis när man själv har tid.”
Kinga V, Tyresö
“Informativ, lättförståeligt, duktig lärare.”
Kovac V, Göteborg
“Väldigt nöjd, har fått en bättre förståelse innom området.”
Anna T
“Att först gräva djupare i sig själv och sedan få verktyg i strategier i hur jag kan hjälpa klienter vidare var en fantastisk resa. Jag är så ödmjuk inför detta och jag är så taggad på samma gång”
Selma B, Borlänge
“Så bra upplagt, lätt att lära sig och ta in. Rekommenderar!”
Sara J
“Jag fick många aha-upplevelser under utbildningen. Jag är supernöjd. Jag känner att mig nästan som en ny människa, med många fler verktyg.”
Nathalie H, Handen
“Väldigt tydligt och lärorikt, lätt att få in och kul!”
Katarina P, Stockholm
“Bra och pedagogisk utbildning. Har fått uppfräschade kunskaper”
Anne-Charlotte F, Skänninge
“Det är en bra utbildning för mej då jag tycker att det är jobbigt och svårt att läsa på traditionellt sätt genom mycket läsning, prov och tentor. Lätt att hänga med och ta paus när man önskar.”
Emelie N, Bollstabruk
“Väldigt nöjd med utbildningen, upplägget är riktigt bra. Passade perfekt under föräldraledigheten.”
Fadia D, Malmö
“Jag är mycket nöjd för utbildningen gick i min egen takt och föreläsningarna var enormt bra.”
Lisbet W, Varberg
“Mycket bra utbildning med bra föreläsningar och bra med de uppföljande frågorna. Svårt att veta redan nu hur utbildningen fungerar på sikt men bra att man kan gå tillbaka och lyssna igen om det blir oklarheter Repetition är väldigt bra.”