fbpx

Distansutbildning.

Var du vill, när du vill.

Nyfiken på en distanskurs?

Genom vårt nyhetsbrev får du veta först av alla om våra erbjudanden och du får dessutom massor av inspiration att hitta utbildning, jobb och karriär som passar dig.

Se video

Distansutbildning på 60 sekunder

Utbildningar på distans inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar vi yrkesutbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

 

Hitta en utbildning på distans hos oss!

Utbildningar på distans

Hitta rätt distansutbildning för dig

Distanskurser är ett effektivt sätt att kunna vidareutbilda dig medan du arbetar eller skaffa dig en ny karriär. Hos oss kan du hitta utbildningar inom flera olika ämnesområden som ger dig en trygg och konkurrenskraftig start eller fortsättning vidare på ditt yrkesliv när du läst färdigt.

Värderas en distansutbildning lika högt som en klassrumsutbildning?

Ja, utan tvekan. För det första har distansutbildning funnits i Sverige i över 100 år. Samtidigt har arbetsgivare idag en djupare förståelse för vad som krävs för att läsa en utbildning på distans. Efter avslutade distansstudier får du ett diplom som är ett giltigt bevis på att du har slutfört din utbildning och även visar vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan avslutningsvis även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få ett certifikat. Arbetsprovet består av antingen praktik eller caseuppgift.

Studietakt – Helfart, halvfart eller kvartsfart?

Du väljer studietakt själv när du läser en utbildning på distans hos oss. Alla yrkesutbildningar är 100% webbaserade. Det innebär att du aldrig har klassrumsträffar eller grupparbeten medan du studerar. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och du kan därefter logga in och påbörja dina studier inom några minuter. 

Hur fungerar distansstudier?

Allt utbildningsmaterial har tagits fram exklusivt i samarbete med experter från näringslivet och finns tillgängligt för dig i en digital lärplattform under dina distansstudier. Du arbetar dig igenom utbildningen moment för moment när det passar dig och när du så småningom behöver hjälp eller stöd så finns vi här för dig.

Vill du ha hjälp att hitta utbildning som passar just dig eller bara veta mer om hur utbildning på distans fungerar generellt? 

Så går det till Här kan du läsa vidare om inlärningsmetodik och diplom/certifikat etc. 

Vanliga frågor Här hittar du de vanligaste frågorna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta det du söker där kan du därefter höra av dig till kundservice.

Recensioner

4.5 1438 st
Rita L, Rönninge
“Jag tycker det var ett brett spektra, att det är lättförståeligt och intressant. Mycket bra att blanda egen läsning med ämnesexperter.”
Emilia K
“Det var en perfekt utformad utbildning för mig som inte studerat på 10 år. Bra blandning av frågeställningar, filmklipp och poddar att lyssna på samt mycket bra instuderingsfrågor i boken. Väldigt nöjd och taggad på att arbeta som Socialpedagog!”
Ali A, Sollentuna
“Väldigt bra utbildning ,smidigt och enkelt att plugga när man har ett jobb”
Kerry A, Stenungsund
“Jag har fått den kunskap och hjälp som jag behövde för framtida jobb. En mycket smidig utbildning med god stöttning från Nils. Upplägget av hela utbildningen passade mig perfekt då jag har heltidsjobb idag, att kunna läsa när jag vill och lägga upp det själv, har underlättat väldigt mycket.”
Belinda B, Kristinehamn
“En inspirerande och lättförstådd utbildning som går snabbt och är rolig. Troligtvis för att ens intresse väcks på en gång.”
Magnus S, Västra Frölunda
“Bra upplägg. Det var tydligt och formatet är bra där jag själv bestämmer min takt.”
Senad I, Örebro
“Super nöjd med utbildningen! 🙏”
Tobias N, Mariestad
“Som småbarnsförälder är det svårt att få både tid och energi att räcka till alla dagar och då är möjligheten att själv välja när och hur länge jag kan studera väldigt värdefullt. Utbildningen har gett mig värdefull kunskap för att kunna söka arbete inom projektledareskap på min nuvarande arbetsplats.”
Johan R, Norsborg
“Mycket intressant och stimulerande distansutbildning som öppnade flera dörrar till ämnen jag är stimulerad att fortsätta fördjupa mig i även efter utbildningen.”