fbpx

Distansutbildning

Var du vill, när du vill.

Nyfiken på en distanskurs?

Genom vårt nyhetsbrev får du veta först av alla om våra erbjudanden och du får dessutom massor av inspiration att hitta utbildning, jobb och karriär som passar dig.

Se video

Distansutbildning på 60 sekunder

Utbildningar på distans inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar vi yrkesutbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

 

Hitta en utbildning på distans hos oss!

Utbildningar på distans

Hitta rätt distansutbildning för dig

Distansutbildningar är ett effektivt sätt att kunna vidareutbilda dig medan du arbetar eller skaffa dig en ny karriär. Hos oss kan du hitta utbildningar inom flera olika ämnesområden som ger dig en trygg och konkurrenskraftig start eller fortsättning vidare på ditt yrkesliv.

Värderas en distansutbildning lika högt som en klassrumsutbildning?

Ja, utan tvekan. Distansutbildningarna har funnits i Sverige i över 100 år i olika former och är idag i princip lika etablerade som platsbundna utbildningar. Samtidigt har arbetsgivare idag en djupare förståelse för vad som krävs för att läsa en utbildning på distans. Efter avslutade distansstudier får du ett diplom som är ett giltigt bevis på att du har slutfört din utbildning och även visar vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan avslutningsvis även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få ett certifikat. Arbetsprovet består av antingen praktik eller caseuppgift.

Studietakt – Helfart, halvfart eller kvartsfart?

Du väljer studietakt själv när du läser en utbildning på distans hos oss. Alla yrkesutbildningar är 100% webbaserade. Det innebär att du aldrig har klassrumsträffar eller grupparbeten medan du studerar. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och du kan därefter logga in och påbörja dina studier inom några minuter. 

Hur fungerar distansstudier?

Allt utbildningsmaterial har tagits fram exklusivt i samarbete med experter från näringslivet och finns tillgängligt för dig i en digital lärplattform under dina distansstudier. Du arbetar dig igenom utbildningen moment för moment när det passar dig och när du så småningom behöver hjälp eller stöd så finns vi här för dig.

Vill du ha hjälp att hitta utbildning som passar just dig eller bara veta mer om hur utbildning på distans fungerar generellt? 

Så går det till Här kan du läsa vidare om inlärningsmetodik och diplom/certifikat etc. 

Vanliga frågor Här hittar du de vanligaste frågorna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta det du söker där kan du därefter höra av dig till kundservice.

Recensioner

4.5 1614 st
Camilla K, Örebro
“Jag tycker att utbildningen har varit givande och intressant. Den har ökat mitt sug efter att arbeta med administration (gör annat idag). Upplägget är bra och överskådligt, bra att man kan backa och repetera hur många gånger man vill. Tycker om blandningen av filmsnuttar, text, frågor och litteraturläsning. TACK för en bra och rolig utbildning!”
Ferdane D
“Fått det stöd jag behövt trots att utbildningen varit på distans. Bra upplevelse.”
Nellie B, Upplands Väsby
“Det funkade väldigt bra för mig att kunna genomgå den här utbildningen på min vanliga arbetsplats och parallelt med mitt vanliga arbete, nu kan jag bidra med mer på mitt arbete då jag ska ta över lön från en tidigare konsult.”
Michaela F
“Jag är mycket nöjd med mina studier och känner att jag växt i min yrkesroll. Fått med mig mängder med kunskap efter detta.”
Jeanette S, Vallentuna
“Mycket bra kursupplägg varvat med bra föreläsningar och praktiska övningar.”
Camilla D, Gustavsberg
“Upplägget med denna distansutbildning har passat mig perfekt. Jag har känt mig 100% motiverad att genomföra denna utbildning då kursinnehållet varit mycket intressant. Utbildningen har gett mig en fördjupad kunskap i de viktiga delar som ingår/kan ingå i en kommunikatörs roll. Jag har nu blivit bättre rustad för arbeta vidare som kommunikatör. Tack vare denna utbildning känner jag att jag är på rätt spår för min fortsatta karriär.”
Håkan M
“Utbildningen innehöll en bra variation av undervisningsmetoder vilket gjorde att det aldrig blev enformigt.”
Sandra L, Västerås
“Min upplevelse av utbildningen var uppbyggd på ett bra och enkelt sätt. Stora fördelar när man kan göra den i sin egen takt.”