fbpx

Ekonomiutbildning på distans

En ekonomiutbildning på distans ger dig en bra bredd och goda chanser på arbetsmarknaden. Att förstå ekonomiska frågor och sammanhang är värdefullt för alla företag i alla tänkbara branscher. Hitta en ekonomiutbildning för just dig!

Så här fungerar våra utbildningar på distans.

1

Köp och få tillgång direkt.

När du har valt din utbildning fortsätter du till kassan. Vi erbjuder betalning via Klarna för att säkerställa att dina transaktioner är säkra och problemfria. Efter köpet får du en orderbekräftelse och inloggningsinformation som ger dig omedelbar tillgång till din yrkesutbildning.

2

Lär dig i din egen takt.

Våra utbildningar är förproducerade för att ge dig maximal flexibilitet och bekvämlighet. Du kan komma åt materialet när som helst, var som helst med en internetanslutning. Lär dig i din egen takt, så att du själv kan hitta en balans mellan dina studier och ditt övriga liv.

3

Diplom och certifikat.

Efter din utbildning kommer du att få ett diplom. Du kan därefter välja att även få ett certifikat. För detta krävs antingen praktik eller casearbete. Dokumenten innehåller en strukturerad beskrivning av vad du lärt dig. Detta kan sedan användas för potentiella arbetsgivare för att verifiera dina kunskaper.

Ekonomiutbildning på distans - Ger dig många möjligheter.

En utbildning inom ekonomi kan vara grunden till många olika yrken på arbetsmarknaden – det finns mycket att välja på och därmed också oändliga möjligheter. Du blir specialist inom ditt valda område beroende på vilken inriktning inom branschen du väljer.

Jobb inom ekonomi

Det finns en uppsjö av yrkeskategorier inom sektorn ekonomi. Du kan till exempel jobba med redovisning och bokföring, ekonomiska analyser, marknadsföring, logistik och mycket mer. Vanliga titlar för personer som är utbildade inom ekonomi är bland annat ekonomiassistent, redovisningsekonomlöneadministratör, marknadsekonom och inköpare eller upphandlare.

Distansinstitutets ekonomiutbildningar på distans är populära. Upplägget är 100% flexibelt, vilket innebär att du väljer själv när, var och hur du pluggar. Läs en ekonomikurs vid sidan av ditt heltidsjobb, parallellt med din föräldraledighet eller samtidigt som du upptäcker världen.

Vad betyder ekonomi?

Ekonomi innebär enkelt förklarat att använda de resurser som finns att tillgå på ett effektivt sätt. Ofta handlar det om rena pengar, men ekonomi kan också innebära att effektivisera logistikflöden eller att förvalta tillgångar i form av värdepapper. Gillar du siffror, uträkningar och problemlösning? Då tror vi att en utbildning inom ekonomi passar dig!

Olika typer av ekonomiutbildningar

Det finns flera olika sätt att utbilda sig inom ekonomi. Du kan läsa på universitet eller högskola, gå en YH-utbildning eller välja en ekonomikurs från en yrkesutbildare som Distansinstitutet är. Att studera ekonomi behöver alltså inte nödvändigtvis innebära att du måste genomgå en akademisk utbildning till civilekonom. Ekonomiprogram på universitet- och högskolenivå innebär många års studier och ger en bred kunskapsnivå. Det kan vara användbart om du inte har bestämt dig för vilken inriktning du vill ta inom det ekonomiska området, och vill prova dig fram efter examen.

Om du istället drömmer om en karriär inom ett specifikt yrke inom ekonomi är en kortare ekonomikurs och ekonomiutbildning från ett privat utbildningsföretag det bästa alternativet. I en yrkesspecifik ekonomisk utbildning får du lära dig yrket på detaljnivå och får kunskaper som du kan applicera i verkligheten direkt efter avslutade studier.

2217 recensioner
star

4.7 (2217 recensioner)

Hilda P, Socialpedagog

star star star star star

Lärorikt, pedagogiskt utvärderat, snabbt svar när man mailar och behöver svar snabbt. Väldigt nöjd och rekommenderar starkt.

Nelly Matilda N, HR-koordinator

star star star star star

Denna utbildning gjorde jag för att få ett nytt jobb vilket jag också fick!

Camilla O, Administratör

star star star star star

Tycker det har passat mig bra som jobbar heltid samtidigt. Lätt att gå tillbaka och läsa igen. Bra med filmer och text.

Veronica L, Löneadministratör

star star star star star

Första gången jag har gjort en utbildning på distans och tyckte att det fungerade mycket bra trots att det va svårt ibland. Skönt att ha möjligheten att gå tillbaka till vissa avsnitt om jag märkte att jag behövde repetera.

Karolina J, Ekonomiassistent

star star star star star

Bra utbildning. Jag har fått massa ny kunskap.

Alexandra S, Löneadministratör

star star star star star

Mycket roligt!

Marija B, Lärarassistent

star star star star star

Eftersom jag är väldigt nöjd med innehållet av utbildningen, det var spännande att läsa och lära sig.

Charlotte E, Administratör

star star star star star

Väl strukturerad kurs, bred, tydlig, pedagogisk, flexibel och bra anpassat upplägg på en distansutbildning och som erbjöd varierande läromedel (bok, film, presention/sammanfattning av kursledare inför varje del). Toppen helt enkelt!

Josefine S, Socialpedagog

star star star star star

Utbildningen var väldigt bra strukturerad och lätt att ta in efter många år från skolbänken.

Thomas Z, Samtalscoach

star star star star star

Utbildningen var väldigt intressant och lärorik. Har fått bättre självinsikt.

Dejana S, Inredare

star star star star star

Genomtänkt och mycket professionellt

Therese J, HR-koordinator

star star star star star

Jag känner mig kunnig inom området, även fast jag behöver läsa lite mer inom vissa kategorier. Jag känner mig självsäker och är stolt över mig själv som klarat utbildningen! En väldigt lärorik och betydande utbildning jag tycker varit pedagogisk och välformulerad.

Richard N, Upphandlare

star star star star star

Jag tycker utbildning var väldigt bra, lärorikt och inspirerande. Min kunskap och intresse har växt enormt inom upphandling efter utbildningen. Sättet utbildning blev presenterades av var väldigt bra och lättförståeligt både metodiskt och pedagogisk.

Visa fler recensioner arrow

Kontakta oss

Du kan antingen fylla i din information så hör vi av oss eller ringa oss.

phone 08-38 33 69

Vardagar 09-16.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fyll i din information så hör vi av oss.

chatbox close