fbpx

Karin Boström

Ansvarig för utbildningarna Upphandlare, Lärarassistent, Integrationspedagog

Utbildning lärarassistent upphandlare integrationspedagog
  • Mer än 30 års erfarenhet av pedagogik, skolutveckling och upphandling.
  • Arbetat som rektor, lärare, upphandlare, anbudsgivare samt verksamhetsutvecklare på Skolverket.
  • Spetskompetens inom integration och Lagen om Offentlig Upphandling, LOU.

Karin Boström har mer än 30 års erfarenhet av pedagogik, skolutveckling och upphandling från både friskolor och kommunal verksamhet. Hon har haft roller som lärare, rektor upphandlare och bid manager (anbudsgivare). Karin är pedagog och beteendevetare i grunden med särskild inriktning mot integration, socialpedagogik och upphandlingsjuridik.

Hennes engagemang för skolan som nyckel i samhället började i Tensta/Rinkeby, precis efter Lärarhögskolan. Då som ansvarig för förskola och resurslärare i skolan på Stockholms socialförvaltning. Efter vidareutbildning på universitet med en Kulturkommunikationsutbildning, Specialpedagogik, studier i utredningsteknik med en avslutande forskningsrapport om invandrarföräldrars syn på och önskemål om skolan och svenska språket, följde studier i sociologi och invandrarbarns pedagogiska situation i Sverige.

Därefter har Karin arbetat många år inom den privata sektorn som verksamhetsutvecklare, rektor, föreläsare på Lärarhögskolan och senast som VD för ett företag inom utbildning och vård- och omsorg, med en omfattande verksamhet för ensamkommande barn.

Hennes arbete som pedagog och utvecklare inom skolan har omfattat ansvar för uppstart och programutveckling för olika skolformer som förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning samt en anställning på Skolverket för utveckling av vuxenutbildning. Hon är specialiserad på att koordinera och utvärdera projekt och upphandlingsarbete såväl inom privat som offentlig sektor.

Karin har fått insikt i pedagogisk utveckling på plats i Storbritannien på Wittoria Primary School, National Children’s Bureau, Froebel Institute of Higher Education. Därutöver studieresor i Europa och U.S.A för att ta del av olika pedagogiska metoder och syn på skolan, samt EU-projekt inom vuxenutbildning och EQF med 8 europeiska länder.

Se Karins profil på LinkedIn här.

Kontakta oss

Du kan antingen fylla i din information så hör vi av oss eller ringa oss.

phone 08-38 33 69

Vardagar 09-16.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fyll i din information så hör vi av oss.

chatbox close