fbpx

Jonas Ödklint

Ansvarig för utbildningen Redovisningsekonom

Jonas Ödklint
  • 30 års erfarenhet av redovisning och företagande.
  • Den enda trefaldiga svenska mästaren i bokföring.
  • Grundat, drivit upp och sålt en av landets mest lönsamma redovisningsbyråer.

Under närmare 30 år har Jonas varit verksam inom redovisning och företagande. Han är en entreprenör, som startat, drivit och sålt ett antal bolag. Banan som egenföretagare började vid 19 års ålder, då han startade en konsultbyrå inom redovisning. De följande 14 åren jobbade han som enmanskonsult i sitt företag åt ett antal både mindre och större bolag. Parallellt med konsultandet drev han under 13 års tid en bilverkstad med 8 anställda tillsammans med sin bror och han har även drivit några fastighetsbolag.

2011 gick han från enmanskonsult till att bygga upp redovisningsbyrån Ödklint Konsult AB och det var huvudsysslan under en tioårsperiod. Byrån såldes 2021 och Jonas slutade på företaget hösten 2023. Byrån var då en av Sveriges mest lönsamma redovisningsbyråer.

Under alla år som redovisningskonsult och rådgivare har han arbetat med hundratals bolag och har gjort närmare tusen årsbokslut.

Jonas är också den enda trefaldiga svenska mästaren i bokföring. Åren 2007-2009 tog han hem segern i tävlingen Bokförings-SM, som anordnades på Stockholmsmässan av Björn Lundén Information.

Kontakta oss

Du kan antingen fylla i din information så hör vi av oss eller ringa oss.

phone 08-38 33 69

Vardagar 09-16.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fyll i din information så hör vi av oss.

chatbox close