fbpx

Företagsutbildningar

Kompetensutveckling för personalen

Utbildningar och kurser för företag

Utbilda och kompetensutveckla din personal utan frånvaro från arbetsplatsen med våra företagsutbildningar. Med Distansinstitutet får dina medarbetare tillgång till digitala utbildningar och möjlighet att studera på distans helt i sin egna takt. Utbildningarna sträcker sig över flera områden och är framtagna för att matcha behovet på arbetsmarknaden.

Auktoriserat utbildningsföretag

Distansinstitutet är medlemmar i Utbildningsföretagen och uppfyller samtliga kriterier för kvalitetsauktorisation vilket är en kvalitetsstämpel när ni köper utbildning för ert företag.

Hur går det till?

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er. Olika företag har olika behov men vi vet att utbildning och utveckling är väldigt viktiga faktorer för motivation hos anställda.

Vi hjälper ditt företag och organisation med följande:

  • Kompetensutveckling utan jobbfrånvaro
  • Löpande tillgång till utbildning
  • Digital lösning som passar alla

I samtliga utbildningar ingår både teori och praktik i syfte att ge deltagarna erfarenhet inom yrket de ska arbeta inom. Du som arbetsgivare kan välja att validera bort praktiken för dina medarbetare då dem arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen berör.

Har ditt företag eller organisation behov av kompetensutveckling för era medarbetare kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mail till info@distansinstitutet.se

 

Alla distansutbildningar