fbpx

Annica Kämpe

Ansvarig för utbildningen Ekonomiassistent

Annica Kämpe ämnesexpert utbildning ekonomiassistent
  • Över 15 års erfarenhet av ekonomisk styrning och redovisning.
  • Föreläsare på bl.a. Företagsuniversitet, Företagsekonomiska institutet och Eduhouse.
  • Driver eget framgångsrikt konsultbolag.

Annica Kämpe är en mycket uppskattad föreläsare i hela landet och en skicklig pedagog. Hon är specialiserad på redovisning och ekonomisk styrning och hjälper dagligen både små och stora företag med analyser, löner, löpande redovisning, årsredovisningar och årsbokslut etc.

Företagen i Annica kundkrets består av stora koncerner till små fåmansbolag, samt enskilda firmor vilket gör att hon arbetar med företag som faller under olika regelverk.

Hon sätter stort värde i sina utbildningsdeltagares förståelse för det hon lär ut samt hur deras tillämpning fungerar praktiskt i vardagen. Annica förmedlar sina kunskaper på ett enkelt och tydligt sätt och har under lång tid varit verksam som utbildare på bland annat Företagsekonomiska institutet. För Annica är det viktigt att hennes deltagare känner att hennes ekonomiutbildning är både rolig och intressant.

Hennes vision är att utbilda de bästa ekonomerna, då företag i Sverige skriker efter kompetens inom ekonomi. En bra ekonomiassistent är grunden för all redovisning, det är dom som bygger upp de ekonomiska rapporterna.

Se Annicas profil på LinkedIn här.

Kontakta oss

Du kan antingen fylla i din information så hör vi av oss eller ringa oss.

phone 08-38 33 69

Vardagar 09-16.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fyll i din information så hör vi av oss.

chatbox close