fbpx

Yrkesutbildning på distans

Att läsa en yrkesutbildning på distans blir allt mer populärt och det finns större utbud än någonsin. Distansinstitutet erbjuder flera olika yrkesutbildningar på distans med start när det passar dig!

Är du sugen på att plugga och få en yrkestitel efter avklarad utbildning? Du kanske också vill studera på distans och slippa ta dig till föreläsningar och ha möjlighet att planera din egen studietid? 

Distansinstitutets yrkesutbildningar på distans kan du påbörja precis när det passar dig bäst, oavsett var du befinner dig i världen. Yrkesutbildning leder många gånger till jobb efter avklarade studier då de utformas i samarbete med näringslivet för att vara så anpassade som möjligt till behovet på arbetsmarknaden. 

Vad är en yrkesutbildning?

En yrkesutbildning är ofta framtagen tillsammans med företrädare från den aktuella branschen som utbildningen avser för att få en djup förankring till arbetsmarknaden. Ofta ingår praktik och då får du som deltagare testa på att vara på en arbetsplats med koppling till det som du är intresserad av att arbeta med efter utbildningen. Efter en avslutad yrkesutbildning får man diplom och ett certifikat som visar att man är behörig att söka de jobb man vill ha.

Yrkesutbildningen vässar ditt CV och kompetens inom ett visst område. Många yrkesutbildningar går att läsa på distans vilket ger frihet och möjligheten att studera på kvällar och helger vid sidan av ett befintligt jobb.

Distansinstitutet erbjuder en nöjd-kund-garanti vilket innebär att du kan häva ditt köp inom 14 dagar efter köpdatumet förutsatt att du inte hunnit avsluta utbildningen. All litteratur ingår i utbildningens pris och du studerar via dator, surfplatta eller mobiltelefon, helt enkelt det som passar dig, där det passar dig!

Våra yrkesutbildningar

Här nedan följer en lista på de utbildningar du kan välja mellan just nu:

Socialpedagog

PR-strateg

Kommunikatör

Lärarassistent

Inredare

Projektledare

Administratör

Löneadministratör

HR-specialist

HR-koordinator

Samtalscoach

Läs mer om våra utbildningar på distans här!

Dela artikeln:

Nyfiken på distansstudier?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.