fbpx

Distansutbildning

Var du vill, när du vill.

Nyfiken på en distanskurs?

Genom vårt nyhetsbrev får du veta först av alla om våra erbjudanden och du får dessutom massor av inspiration att hitta utbildning, jobb och karriär som passar dig.

Se video

Distansutbildning på 60 sekunder

Utbildningar på distans inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar vi yrkesutbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

 

Hitta en utbildning på distans hos oss!

Utbildningar på distans

Hitta rätt distansutbildning för dig

Distansutbildningar är ett effektivt sätt att kunna vidareutbilda dig medan du arbetar eller skaffa dig en ny karriär. Hos oss kan du hitta utbildningar inom flera olika ämnesområden som ger dig en trygg och konkurrenskraftig start eller fortsättning vidare på ditt yrkesliv.

Värderas en distansutbildning lika högt som en klassrumsutbildning?

Ja, utan tvekan. Distansutbildningarna har funnits i Sverige i över 100 år i olika former och är idag i princip lika etablerade som platsbundna utbildningar. Samtidigt har arbetsgivare idag en djupare förståelse för vad som krävs för att läsa en utbildning på distans. Efter avslutade distansstudier får du ett diplom som är ett giltigt bevis på att du har slutfört din utbildning och även visar vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan avslutningsvis även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få ett certifikat. Arbetsprovet består av antingen praktik eller caseuppgift.

Studietakt – Helfart, halvfart eller kvartsfart?

Du väljer studietakt själv när du läser en utbildning på distans hos oss. Alla yrkesutbildningar är 100% webbaserade. Det innebär att du aldrig har klassrumsträffar eller grupparbeten medan du studerar. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och du kan därefter logga in och påbörja dina studier inom några minuter. 

Hur fungerar distansstudier?

Allt utbildningsmaterial har tagits fram exklusivt i samarbete med experter från näringslivet och finns tillgängligt för dig i en digital lärplattform under dina distansstudier. Du arbetar dig igenom utbildningen moment för moment när det passar dig och när du så småningom behöver hjälp eller stöd så finns vi här för dig.

Vill du ha hjälp att hitta utbildning som passar just dig eller bara veta mer om hur utbildning på distans fungerar generellt? 

Så går det till Här kan du läsa vidare om inlärningsmetodik och diplom/certifikat etc. 

Här hittar du de vanligaste frågorna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta det du söker där kan du därefter höra av dig till kundservice.

Recensioner

4.5 1850 st
Helle C, Vingåker
“Utbildningen har varit givande och gett mig en inblick i olika metoder och arbetssätt. Det har varit lätt att navigera i menyn och tydligt vad man ska göra för uppgifter. Föreläsningar via länk har varit intressant att lyssna på.”
Mohammad Reza W, Västra Frölunda
“fantastisk upplevelse och utbildning.”
Fadela G, Brandbergen
“Utbildningen var jättebra strukturerad med olika video, exempel, material och inspiration som gav till mig ett tydligt lättförståeligt sätt, lätt att följa för att lära mig ett nytt yrke, för att skaffa de kunskaper som jag behöver för att ta nya steg i karriären och i livet.”
Alma K
“Ett bra och smidigt sätt att få bra och välbehövlig kunskap”
Barzan A
“väldigt lärorikt”
Jenny S, Kristianstad
“Böckerna var bra och utbildningen är allmänbildande. Något alla borde ha.”
Bruno D, Göteborg
“Utbildningen har varit väldigt bra. Den har gett mig förståelse för alla aspekter inom lön. Jag är därför väl förberedd att expandera min kunskap inom det breda HR-fältet.”
Karin G, Göteborg
“Systematisk, pedagogisk och intressant utbildning”
Anders E, Visby
“Många nya verktyg i lådan nu!! : )”