fbpx

Sommarkurs i projektledning

Du har lite tid över i sommar och är sugen på att förkovra dig. Du funderar på att läsa en sommarkurs i projektledning, men räcker det? Vi tycker att du ska överväga att hoppa på en distansutbildning i sommar! Projektledare är en yrkesroll som nästan alltid behövs, inom alla branscher.

Att läsa en sommarkurs är ett bra sätt om du har svårt att hitta tiden till att plugga vidare. Kanske har du semester från ditt jobb eller sommarlov från dina ordinarie studier? Vill du lära dig något helt nytt eller kanske snabba på vägen till drömjobbet? Hur som helst utgör sommaren vanligtvis en paus från ditt vanliga vardagsliv. Ett ännu bättre sätt att hitta tid att studera är att läsa en sommarkurs på distans!

 

Att plugga på distans innebär att du inte behöver ta hänsyn till varken tid eller plats. Inga deadlines, inga grupparbeten, inga platsbestämda träffar. Bara du, din dator och utbildningsmaterialet. Du kan studera mitt på dagen, mitt i natten eller varannan helg – om det är det som passar dig bäst. Du kan studera vid sidan av jobbet, under din föräldraledighet eller under tiden du är mellan jobb. 

 

Studera projektledning på distans

På Distansinstitutet kan du läsa en distansutbildning i projektledning. Materialet i utbildningen motsvarar två terminers studier på deltid, men eftersom att det inte finns några fasta tider eller deadlines att förhålla sig till är det helt och hållet du som bestämmer studietempot. Utbildningen består av 125 moment som ska genomföras i lärplattformen. Hur snabbt du klarar av att genomföra utbildningen beror delvis på vad du har för förkunskaper, om du har tidigare studievana och så klart hur mycket tid du har att ägna åt studierna. Är en sommarkurs i projektledning vägen till din framtida karriär? 

 

Om du vill satsa på en karriär inom projektledning och letar efter en utbildning som ger en gedigen kunskap om projektledning, planering och målstyrning är vår distansutbildning något för dig. Börja studera i sommar eller redan imorgon – du får tillgång till materialet så snart du köpt kursen.

Dela artikeln:

Spela video

Projektledare

  • Projektledare utbildning
  • Nöjd-kund-garanti
  • Diplom efter genomförande
  • Certifikat efter godkänt arbetsprov
  • All litteratur ingår i priset
4.4 (95 recensioner)
Studietid:
Motsvarar en termin
Tiden att genomföra de 125 momenten påverkas av förkunskaper och studievana.
Pris inkl. moms:
20 900 kr
Till utbildningen

Betala tryggt med

Dela artikeln: