fbpx

Studera på distans.

Var du vill, när du vill.

Nyfiken på distansstudier?

Genom vårt nyhetsbrev får du veta först av alla om våra erbjudanden och du får dessutom massor av inspiration gällande utbildning, jobb och karriär.

Se video

Yrkesutbildningar på distans

Distansstudier inom populära områden. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter erbjuds yrkesutbildning som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv tid, studietakt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.

 

Studera på distans. När du vill, var du vill.

Recensioner

4.5 1850 st
Helle C, Vingåker
“Utbildningen har varit givande och gett mig en inblick i olika metoder och arbetssätt. Det har varit lätt att navigera i menyn och tydligt vad man ska göra för uppgifter. Föreläsningar via länk har varit intressant att lyssna på.”
Mohammad Reza W, Västra Frölunda
“fantastisk upplevelse och utbildning.”
Fadela G, Brandbergen
“Utbildningen var jättebra strukturerad med olika video, exempel, material och inspiration som gav till mig ett tydligt lättförståeligt sätt, lätt att följa för att lära mig ett nytt yrke, för att skaffa de kunskaper som jag behöver för att ta nya steg i karriären och i livet.”
Alma K
“Ett bra och smidigt sätt att få bra och välbehövlig kunskap”
Barzan A
“väldigt lärorikt”
Jenny S, Kristianstad
“Böckerna var bra och utbildningen är allmänbildande. Något alla borde ha.”
Bruno D, Göteborg
“Utbildningen har varit väldigt bra. Den har gett mig förståelse för alla aspekter inom lön. Jag är därför väl förberedd att expandera min kunskap inom det breda HR-fältet.”
Karin G, Göteborg
“Systematisk, pedagogisk och intressant utbildning”
Anders E, Visby
“Många nya verktyg i lådan nu!! : )”

Plugga på distans 

Att studera är både nyttigt, insiktsgivande och förnyande för de allra flesta. Att studera på distans ger dig dessutom möjlighet till ett flexibelt studieupplägg, du blir inte bunden till varken en tidpunkt eller plats. Plugga när det passar dig och när du känner dig redo! Oavsett om du är ute efter att byta karriär, fördjupa dig vidare inom ett ämne eller studera för första gången så är distansstudier vägen att gå.


Distansstudier – tillsammans 

Att studera en yrkesutbildning på distans innebär att du kommer plugga på egen hand men du får hela tiden vägledning och hjälp av utbildningens ämnesexpert. I utbildningsmaterialet finns bl.a. videos där experten utbildar, visar och guidar dig på bästa sätt så att du kommer vidare i din utbildning. En del oroar sig för att sakna de klassiska klassrummen men faktum är att Distansinstitutets deltagare säger att en av fördelarna med att studera på distans är just att kunna sitta själv och fokusera bara på de tider man själv väljer. Njut av att inte behöva vara beroende av andra medan du studerar.


Vem kan studera på distans?

Faktum är att alla kan göra det. Alla som vill lära sig något nytt, byta jobb eller karriär eller utvecklas vidare inom ett område har möjlighet att göra det. Allt du behöver inledningsvis är en enhet med internetuppkoppling för att ta del av utbildningsmaterialet och du är redo för att börja plugga på distans

Alla distansutbildningar